Ce va ofera cartierul Nord

Publicat la 26.02.2014 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Dupa cum am pus, vom continua prezentarea avantajelor cartierelor din Bacau in fiecare saptamana, iar articolul de astazi este dedicat cartierului Nord. Aceasta zona a cunoscut o revigorare in ultima perioada datorita lucrarilor de amenajare si a preturilor convenabile, devenind astfel o alegere preferata, in special de familiile tinere.

Cartierul Nord este delimitat de strazile Mioritei si Digu Barnat si este unul dintre cele mai intinse din oras. Iata principalele motive pentru care este bine sa te muti in aceasta zona:

IMG_4127

1. Accesibilitate. Cartierul Nord nu este foarte indepartat de zona centrala a orasului si are acces rapid la numeroase supermarketuri, un hipermarket si la Arena Mall. In zona exista de asemenea numeroase scoli si gradinite , precum si mijloace de transport in comun.

2. Preturi atragatoare. Preturile apartamentelor in aceasta zona sunt mai accesibile in comparatie cu alte zone din oras. Asadar un apartament cu 3 camere decomandate, spatios, cu imbunatatiri poate porni de la 35000 Euro, iar un apartament cu 2 camere semidecomandat, cu multiple imbunatatiri, la etajul 2 poate fi achizitionat la un pret de 32000 E. Evident ca aceste sume nu sunt standard, iar preturile pot varia in functie de dotari, etaj si pozitionare.

Chiriile de asemenea, sunt accesibile in zona, iar apartamentele sunt spatioase si se inchiriaza de obicei, mobilate si utilate complet.

Pentru a studia ofertele din aceasta zona, puteti accesa sectiunea de Vanzari Apartamente de pe site-ul nostru, precum si cea de Inchirieri. 

3. Zona cu Verdeata. Nu de foarte mult timp, zona de nord beneficiaza de un parc frumos amenajat, unde se organizeaza diverse evenimente, de un loc de joaca si de 2 terenuri sportive moderne.

Zona nu este expusa traficului intens, fiind asadar ideala pentru familiile cu copii mici.

In urmatorul articol vom prezenta avantajele altui cartier bacauan pentru a va facilita cautarile, iar daca doriti o oferta in functie de criteriile dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.