De ce sa alegi cartierul Bistrita-Lac?

Publicat la 19.02.2014 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Din fericire, datorita dimensiunii medii o orasului, in Bacau nu exista cartiere extrem de rau famate, care sa puna in pericol siguranta celor care locuiesc in ele, acestea putand fi in cel mai rau caz, incomode, indepartate sau lipsite de prea multa verdeata.

Evident ca fiecare zona are avantajele si dezavantajele ei, iar noi nu ne propunem sa le etichetam drept „bune”sau „rele”, deoarece ar fi nedrept si radical. Dorim in schimb, sa abordam fiecare zona in parte si sa prezentam avantajele ei pentru cei care au in vedere cumpararea unei noi propreitati. Astazi vom prezenta motivele pentru care zona Bistrita-Lac este apreciata de locuitorii sai si de ce acest cartier se bucura de popularitate si prezinta o investitie importanta.

DSC06381

1. Este situat foarte aproape de centrul orasului. A ajunge in zona centrala a Bacaului din cartierul Bistrita-Lac nu este nicio problema, distanta putand fi parcursa pe jos foarte rapid. Asadar, zgomotele si agitatia specifice zonei centrale sunt indepartate, fara a limita insa accesibilitatatea. Cartierul este potrivit pentru familii tinere cu copii mici, care trebuie sa fie mereu active, dar care doresc sa isi creasca copii intr-un mediu linistit.

2. Zona cu verdeata. Chiar avem persoane din echipa PROHOUSE care se bucura ca au crescut in cartierul Bistrita-Lac sau ca au locuit acolo multi ani. Exista multe gradinite in fata scarilor de bloc si multi copaci care filtreaza aerul in zona. De asemenea, Insula de Agrement este la numai cativa pasi, iar noul proiect de modernizare promite realizarea unui adevarat complex de relaxare si agrement.

3. Blocuri noi. Am folosit termenul „nou” usor impropriu, deoarece acest cartier nu este proaspat construit, dar spre deosebire de alte zone ale orasului, blocurile ridicate aici in anii ’80 se afla intr-o stare foarte buna si dispun de o compartimentare comoda. Zona cu vile de asenemea, castiga puncte in plus la capitolul estetica, deoarece beneficiaza de o arhitectura placuta si de alei cu multa verdeata.

4. Existenta punctelor de interes. Dupa cum spuneam, cartierul este perfect pentru o familie cu copii. In zona exista numeroase supermarketuri, o scoala, gradinite, iar parcurile Catedralei si Trandafirilor sunt la o distanta de cateva minute.

DSC06378

Atunci cand ne hotaram sa ne mutam intr-o noua locuinta, zona se regaseste printre principalele criterii de alegere, de aceea este important sa cunoastem cat mai multe detalii despre respectivul cartier. Vom publica in urmatoarele articole avantajele altor zone din oras pentru o imagine de ansamblu cat mai buna asupra ofertei actuale.

Daca sunteti interesati de achizitionarea unui apartament in cartierul Bistrita-Lac, studiati ofertele noastre din zona, publicate pe site sau contactati-ne pentru o oferta conform cerintelor dumneavoastra.

Pe aceeasi tema:

Ce va ofera cartierul Nord

 Un apartament in Cornisa? O varianta foarte buna

De ce sa locuiesti in zona centrala?