Oglinda- prieten si dusman in amenajare

Publicat la 12.11.2013 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Multi dintre cei care doresc sa achizitioneze o noua locuinta in ziua de astazi sunt mult mai atenti la finisajele din interior si la elementele de decor. In acest sens, cantitatea de lumina naturala pe care o primeste o incapere si impresia de deschidere au devenit elemente esentiale ce pot influenta semnificativ decizia de cumparare.

oglinzi

Apartamentele clasice, cu ferestre mici si putine au pierdut mult teren in favoarea celor amenajate modern, conform trendurilor actuale. Astfel, un apartament luminos, cu ferestre largi, zugravit in culori deschise creeaza o impresie buna de la prima vedere si devine o preferinta sigura in randul celor interesati de o noua locuinta.

Chiar daca nu gasiti o locuinta care sa beneficieze de astfel de avantaje din constructie, exista cateva trucuri care sa imbunatateasca interiorul locuintei, fara prea mari cheltuieli. Oglinzile sunt o varianta moderna, care nu numai ca maresc optic spatiul, dar adauga si un plus de eleganta locuintei. Cu toate acestea, avantajele oglinzilor sunt insotite de fiecare data si de un numar de dezavantaje, care trebuie avute in vedere. Iata asadar, beneficiile si punctele slabe ale utilizarii oglinzilor ca obiecte decorative:

AVANTAJE

DEZAVANTAJE

In final, cel mai bine este sa optati pentru oglinzi in functie de tipicul locuintei voastre si sa le adaptati, reducand cat mai mult dezavantajele.

oglinda living

Surse imagini: www.captivatist.com

                 www.inspirationalbum.com