PROHOUSE Bacau

 Cauta 

 

Cauta
Vreau sa:
Cauta dupa ID

63504Central Plaza Medical Mall – un NOU CONCEPT in Bacau

Publicat la 04.02.2021 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

PRET INCHIRIERE: 12 / € / m² / luna

Informatii Generale

 • Zona Centru
 • Suprafata 7.425 m²
 • Orasul Bacau
 • Suprafata Utila 1.000 m²
 • Stare interior foarte buna
 • Strazi Asfaltate
 • Structura rezistenta beton
 • Curte NU
 • Anexe NU
 • Tip spatiu spatiu comercial
 • Contorizare Apometre, Contor Gaz
 • Acces Persoane, Auto

Descriere

PROHOUSE – COMISION 0%

Central Plaza Medical Mall – un NOU CONCEPT in Bacau

 Sanatatea este si va fi intotdeauna cel mai de pret dar pentru fiecare dintre noi! De aceea, a beneficia de servicii medicale de calitate, la standarde inalte nu reprezinta un moft, ci o adevarata necesitate. Tocmai pentru a satisface aceasta nevoie din ce in ce mai ridicata in ziua de astazi, Central Plaza Medical Mall lanseaza un nou concept pe piata imobiliara din Bacau.

Cladirea Central Medical Mall, situata in loc. Bacau, strada Erou Ciprian Pintea nr. 2, reuneste spatii dedicate activitatilor medicale intr-un design modern, care beneficiaza de toate dotarile necesare pentru desfasurarea serviciilor medicale in conditii optime si placute, fiind pretabila pentru gazduirea celor mai importante retele medicale nationale sau locale.

Spatiul de functionare are toate autorizatiile si avizele specifice, conform legislatiei in vigoare, permite structurarea astfel incat sa fie intrunite circuite si fluxuri medicale obligatorii si dispune de spatii multifunctionale unde sa se poate desfasura activitati medicale sau conexe: laboratoare, centre de recuperare, farmacii, clinici, cabinete stomatologice etc.

Central Plaza Medical Mall este structurat pe 2 niveluri, are o suprafata totala de 7.425 mp si dispune de 16 incaperi amenajate si dedicate serviciilor medicale! De asemenea, 8 spatii sunt destinate spatiilor comerciale, iar parcarea mall-ului medical pune la dispozitia pacientilor si a personalului 140 de locuri. Pentru facilizarea transportului si a fluxului de pacienti si personal, Central Plaza beneficiaza de 2 lifturi din parcare, 2 scari rulante (parter-etaj) si 2 covoare rulante (parcare-parter).

La Central Plaza Medical Mall se gaseste cea mai mare farmacie din municipiul Bacau, de 1.800 mp, precum si 3 sali de evenimente corporate ce pot gazdui pana la 1.150 de persoane.

Dotarile includ de asemenea incalzire, AC si ventiatie, dar si post propriu de transformare cu 2 Trafo (2 X 630 KVA), statie proprie de reducere Gaza Naturale, Grup Generator – 350 Kw, rezerva de apa de 500 mc si acces internet prin fibra optica. Cladirea beneficiaza de serviciu de paza dedicat 24/7.

Central Plaza Medical Mall se bucura de o pozitie excelenta, in zona de dezvoltare urbana a orasului, unde viitorii pacienti si personalul pot ajunge cu usurinta. Situat la doar 5 minute de Spitalul Judetean Bacau, precum si de principalul nod de transport public, cladirea este asezata in vecinitatea altor centre medicale si clinici, fiind astfel foarte usor de identificat drept un centru cu specific medical.