Politica de Confidentialitate

Site-ul www.prohouse.ro functioneaza conform tuturor normelor legale in vigoare din Romania.

Informatiile continute (imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, logo-uri, programe, scripturi) apartin agentiei imobiliare PROHOUSE si se supun legilor din acest domeniu si drepturilor de autor. Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusa fara acordul agentiei PROHOUSE.

Agentia PROHOUSE nu va fi responsabila pentru nicio paguba survenita echipamentului celor care au vizitat site-ul sau au descarcat informatii.

PROHOUSE va asigura ca nicio informatie personala furnizata de dumneavoastra nu va fi comunicata, vanduta sau cedata unei alte parti.

In momentul inregistrarii pe site, veti beneficia de o parola de utilizator. Pastrarea confidentialitatii acestei parole va apartine in totalitate. Puteti modifica parola si profilul oricand doriti iar daca observati vreo modificare neautorizata a profilului sau a parolei sau accesari neautorizate, contactati-ne cat mai rapid. Asigurati-ca ca adresa de e-mail inregistrata pe site este cea corecta.

Pentru definitii legale privind datele cu caracter personale, puteti consulta legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Accesand site-ul www.prohouse.ro, sunteti de acord cu prevederile mentionate pe aceasta pagina.