Servicii Imobiliare

Pentru a oferi servicii imobiliare complete si pentru a ne asigura o prezenta constanta pe piata, avem in vedere toate categoriile de clienti impreuna cu cerintele si nevoile variate ale acestora. In acest sens, dezvoltam relatii de colaborare cu persoane fizice, juridice dar si cu dezvoltatorii imobiliari. Rezultatele optime si satisfactia clientilor nostri reprezinta principala ratiune de functionare si de dezvoltare a agentiei PROHOUSE. De aceea, ne concentram intreaga activitate pe satisfacerea tuturor cerintelor legate de domeniul imobiliarelor.

Servicii imobiliare destinate persoanelor fizice

O locuinta reprezinta un element central in viata fiecarei persoane. Indiferent de activitatatile de zi cu zi, de personalitatile noastre diferite si de specificul locuintelor, sentimentul de ,,acasa” este universal valabil, presupunand liniste, confort si siguranta. Asadar, investitia intr-o locuinta determina securitatea si fericirea pe termen lung atat a dumneavoastra cat si a familiei dumneavoastra. Cu alte cuvinte, a detine o casa reprezinta un pas sigur catre un viitor senin.

Serviciile noastre imobiliare sunt directionate tocmai catre sprijinirea dumnevoastra in acest demers important. Suntem constienti de responsabilitatea pe care o detinem in trasarea conturului viitorului clientilot nostri. Din aceasta cauza actionam cu profesionalism si directionam clientii catre deciziile potrivite, oferim solutii si identificam nevoile si preferintele particulare ale acestora. Echipa noastra are in vedere proportia semnificativa a unei asemenea initiative in viata fiecaruia, actionand astfel in baza unor valori si principii bine stabilite in cazul tuturor clientilor.

Experienta acumulata de-a lungul anilor de activitate in industria imobiliara, a determinat construirea unui portfoliu profesionist precum si a unor relatii si parteneriate benefice dezvoltarii agentiei PROHOUSE. Indiferent de preferintele dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti, specialistii nostri imobiliari va vor consilia cu privire la varianta cea mai potrivita. In acest sens, va punem la dispozitie o intreaga baza de date, sfaturi utile specifice fiecarei situatii si asistenta pe durata intregului proces de tranzactionare a bunului respectiv.

Serviciile si consilierea noastra profesionista reprezinta garantiile unei alegeri optime si a unei tranzactii imobiliare care sa rezulte in satisfactia deplina a clientilor nostri.

Servicii imobiliare destinate persoanelor juridice

Avand in vedere mediul de afaceri actual si oportunitatile de dezvoltare in acest sector, va putem sprijini in orice demers premergator unui business sau va putem sfatui pentru rezultate mai bune in cazul unei afaceri deja active pe piata. Astfel, initiativa dumneavoastra de activare in orice domeniu reprezinta un castig, ce trebuie orientat in directia potrivita prin intermediul experientei si a instrumentelor specializate.

Spatii pentru birouri

Identitatea si vizibilitatea din spatiul public al unei companii sunt esentiale in desfasurarea eficienta a activitatii. In acest sens, va putem sprijini in alegerea corecta a locatiei in functie de profilul de activitate a firmei si de necesitatile administrative. La ora actuala, ofertele de inchiriere pentru spatii comerciale  sunt numeroase in orasul Bacau. Beneficiind de context si mai important de profesionalism si de o baza de date completa, va putem directiona catre cel mai potrivit sediu la cel mai rentabil pret de inchiriere.

Spatii industriale

Daca activati in sectorul industrial, ofertele pe care vi le putem pune la dispozitie sunt de asemenea numeroase. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unei hale industriale sau a unui teren pe care sa va dezvoltati afacerea, noi avem solutia dedicata nevoilor dumneavoastra.

Servicii imobiliare dedicate dezvoltatorilor imobiliari

In ciuda crizei economice extinse, vizibila si in sectorul imobiliarelor, oportunitatile de investitie nu sunt deloc limitate. Astfel, agentia PROHOUSE va poate recomanda si consilia in privinta celor mai bune proiecte imobiliare din Bacau. De-a lungul anilor de activitate, am fost prezenti in permanenta in mijlocul evenimentelor, urmarind si participand la dezvoltarea orasului.

Momentan, noile proiecte imobiliare vizibile prin complexurile rezidentiale proaspat construite definesc un progres semnificativ determinat de utilizarea unor materiale de calitate, utilitati moderne sau incaperi spatioase, elemente mult imbunatatite in raport cu unitatile din constructiile mai vechi. In aceasta situatie, vom avea mereu in vedere si vom recomanda ofertele specifice proiectelor abia demarate.

In timp, am evoluat, imbunatatindu-ne serviciile imobiliare. Astfel proiectul dumneavoastra va parcurge toate stadiile necesare crearii unei vizibilitati profitabile. In acest sens, pe langa consiliere specializata, putem realiza toata promovarea de care aveti nevoie, atat pe internet prin dezvoltare de site-uri si campanii dedicate cat si prin tehnici caracteristice mediului ,,offline” precum distributie de materiale printate sau prezenta in cadrul targurilor imobiliare.