Persoane Juridice

Avand in vedere mediul de afaceri actual si oportunitatile de dezvoltare in acest sector, va putem sprijini in orice demers premergator unui business sau va putem sfatui pentru rezultate mai bune in cazul unei afaceri deja active pe piata. Astfel, initiativa dumneavoastra de activare in orice domeniu reprezinta un castig, ce trebuie orientat in directia potrivita prin intermediul experientei si a instrumentelor specializate.

Spatii pentru birouri

Identitatea si vizibilitatea din spatiul public ale unei companii sunt esentiale in desfasurarea eficienta a activitatii. In acest sens, va putem sprijini in alegerea corecta a locatiei in functie de profilul de activitate a firmei si de necesitatile administrative. La ora actuala, ofertele de inchiriere pentru spatii comerciale  sunt numeroase in orasul Bacau. Beneficiind de context si mai important de profesionalism si de o baza de date completa, va putem directiona catre cel mai potrivit sediu la cel mai rentabil pret de inchiriere.

Spatii industriale

Daca activati in sectorul industrial, ofertele pe care vi le putem pune la dispozitie sunt de asemenea numeroase. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unei hale industriale sau a unui teren pe care sa va dezvoltati afacerea, noi avem solutia dedicata nevoilor dumneavoastra.