Amenajare in culori pentru un apartament cu 3 camere

Publicat la 04.06.2014 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Dedicam articolul de astazi amenajarii interioare, subiect despre care nu am mai scris de ceva vreme. Am ales sa va prezentam o amenajare foarte reusita si inspirata a unui apartament cu 3 camere, compartimentat clasic, dintr-un bloc specific erei cenusii, pe care toate detaliile si alegerea inteligenta a culorilor si a obiectelor decorative, l-au transformat intr-o locuinta demna de orice revista de specialitate.

Apartamentul, proprietatea sotilor Manuela si Marius a avut nevoie de o schimbare totala, acestia alegand sa il renoveze complet, exact pe gustul lor. Ajutati de un specialist in domeniu, apartamentul a capatat un discret aer retro, imbinat cu toate dotarile moderne de care are nevoie o locuinta a anului 2014.

o-amenajare-colorata-1

Sursa imagini: www.revistadomus.ro

Dupa cum se vede in imagini, culorile calde se imbina armonios si se pliaza perfect cu atmosfera relaxata data de biblioteci, lumini si plante. De asemenea, tablourile si covoarele lucrate manuale completeaza decorul si contureaza tabloul vintage-chic inspirat de living.

o-amenajare-colorata-20

Dormitorul propune o tema vesela, dinamica, foarte potrivita unui cuplu tanar. Elementele de decor din lemn in combinatie cu nuantele marine inspira instantaneu la vacanta si implicit, la relaxare si voie buna. Astfel, prin cateva detalii alese cu iscusinta, o simpla camera a devenit un loc incarcat cu energie pozitiva.

o-amenajare-colorata-11

Bucataria aminteste subtil de nuantele alese in living si ofera coerenta in acest fel intregului apartament. Mobilierul crem trasmite mult calm, o stare de spirit foarte potrivita pentru locul de gatit si de luat masa. Din nou gasim si in acest spatiu obiecte de decor antichizate pentru un plus de caldura vizuala si interioara.

o-amenajare-colorata-22

In final, baia, scaldata in nuante de maro, este dedicata elementului pamant, care presupune echilibru. Alegerea acestei game reuseste de asemenea sa indeparteze aceasta incapere de cliseele cromatice specifice, adica alb, albastru si bleu si de tendinta de a folosi numai nuante deschise. Dupa cum se observa, contrastul puternic este chiar bine venit si confera originalitate baii.

Puteti citi intreaga poveste a transformarii apartamentului aici.