Un apartament in Cornisa? O varianta foarte buna

Publicat la 05.03.2014 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Astazi ne ocupam de prezentarea avantajelor locuirii in zona Cornisa din Bacau. Blocurile din acest cartier au fost construite intre anii 1960-1970 si gazduiesc peste 7000 de apartamente, iar strada principala care traverseaza cartierul, Cornisa Bistrita, este si cea care a dat denumirea zonei rezidentiale.

Aceasta zona se intinde pe o suprafata mare, ceea ce a determinat scindarea cartierului in 2 parti: Cornisa 1 si Cornisa 2 pentru o mai buna delimitare. Prima zona este si cea dintai construita si se intinde intre zona Stadionului si strada Milcov, iar cea de-a doua ocupa arealul dintre strada Marasesti si Piata Sud.

1

Cartierul Cornisa nu se remarca prin existenta centrelor comerciale sau a firmelor chiar in interiorul sau, fiind prin excelenta rezidential. De aceea, zona se bucura de multa liniste si de lipsa traficului intens si a zgomotelor nocturne. Accesul in zona in schimb nu este deloc greoi, punctele de interes fiind apropiate. Asadar, Scolile Nr 10 si „Miron Costin”, zona Tic-Tac, Spitalul Municipal, sediul Politiei, Piata Sud cu numeroase centre comerciale, dar si zona Orizont sunt principalele puncte la care locuitorii din Cornisa au acces imediat. De asemenea, Central Plaza si un numar de clinici private ofera diverse servicii la care locuitorii din Cornisa pot ajunge rapid.

Zona are avantajul ca este situata optim atat pentru familii cat si pentru cei aflati intr-o continua miscare. Centrul orasului, centura si zona comerciala Orizont sunt nu sunt indepartate si ofera confortul necesar tuturor tipurilor de locuitori.

In comparatie cu zonele 9 Mai- Tic-Tac, preturile apartamentelor din Cornisa sunt usor mai scazute, iar localizarea cartierului nu este deloc mai incomoda, ceea ce il recomanda ca o alegere potrivita. Numarul mare de apartamente aflate in blocurile cu 4 si 10 etaje se constituie intr-o oferta variata, ce pune la dispozitie viitorilor cumparatori diverse suprafete, compartimentari, dar si numar de imbunatatiri.

Cartierul Cornisa este perfect pentru cei care vizeaza o zona centrala, dar nu dispun de bugetul necesar, deoarece zona se bucura de acces, dar si de preturi atragatoare.

Fiind printrele prime zone consacrate din Bacau, cartierul se bucura de o reputatie buna, unde plimbarile nocturne nu trebuie privite cu reticenta, iar scandalurile nu sunt o regula.

Pentru a studia ofertele noastre din aceasta zona, accesati sectiunile Vanzari si Inchirieri de pe site-ul nostru sau contactati-ne pentru o oferta conform cerintelor.