5 Modele Neconventionale de Brazi de Craciun

Publicat la 19.12.2013 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Impodobirea bradului este un element central al sarbatorilor de iarna, care umple casa si sufletele de bucurie. Conform traditiei romanesti, bradul este impodobit pe 24 decembrie pentru a-l primi cum se cuvine pe Mos Craciun. In ultima vreme insa, tot mai multi aleg sa decoreze casele si sa impodobeasca brazii mai devreme, pentru a prelungi atmosfera de sarbatoare.

Daca nu ati ales inca decoratiile pentru bradul de Craciun, noi va propunem cateva modele neconventionale pentru un strop de originalitate.

1. BRADUL DIN HARTIE RECICLATA

recycled-tree

Acest bradut poate fi facut usor din hartie, iar avantajul sau cel mai important este ca nu are niciun impact negativ asupra mediului, spre deosebire de un brad natural. De asemenea, confectionarea unui asemenea bradut poate fi transformata intr-o activitate distractiva la care sa participe intreaga familie.

2.BRADUL DIN CD-URI SI CASETE AUDIO

casette-tree

Trebuie sa recunoastem ca device-urile cu capacitate de stocare mare incep treptat sa inlocuiasca vechile CD-uri si de casete audio nu mai vorbim. Asadar, daca ai CD-uri sau casete vechi uitate intr-un dulap, care si-au pierdut valoarea sentimentala, pune-ti imaginatia la contributie si creeaza ceva inedit!

3.BRADUL DIN DOPURI DE PLUTA

cork-tree

Ce poate fi mai festiv decat un brad realizat din dopuri de la sticle de sampanie? Daca doriti sa fiti originali si sa pastrati spiritul Craciunului in acelasi timp, incercati acest model. Pe langa faptul ca va impresional invitatii de Craciun si de Revelion, acest bradut poate  fi demontat si despodobit foarte usor si fara efort.

4. BRADUL DIN CARTI

DSC_0022ADJ

Va place sa cititi? Atunci de ce sa nu folositi cartile preferate la realizarea unui brad original si „cult” ? Puteti decora acest bradut cu luminite si beteala si puteti fi siguri ca veti atrage laude.

5. BRADUL DIN PANGLICI

ribbon-tree

Panglicile decorative sunt intotdeauna o idee buna, mai ales in zile de sarbatoare pentru ca imbraca frumos decorul general, oferindu-i o nota delicata. Puteti folosi panglici multicolore pentru a fabrica un bradut sau il puteti realiza bicolor, in alb si negru, verde si rosu, sau auriu si rosu. Acest tip de bradut, se poate asorta de minune cu restul decorului, avand o nota clasica dar si inedita in acelasi timp.

6. BRADUL DE CRACIUN

tree1

Pentru final am pastrat, ca un bonus, bradul clasic de Craciun. Crengile sale puternice, globurile pastrate de generatii, varful de brad, betelea si instalatia parca uneori nu pot fi inlocuite de altceva. Pentru cei mai nostalgici dintre noi, aceasta varianta ramane perfecta in fiecare an.

Indiferent de tipul de brad pe care il alegeti, nu uitati sa va bucurati sincer de aceasta sarbatoare si sa incercati, macar pentru o zi sa fiti mai buni!