Cartierul Narcisa din Bacau- de ce sa locuiesti acolo?

Publicat la 16.04.2014 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Cartierul Narcisa este unul dintre cele mai indepartate cartiere ale Bacaului, iar pozitia sa il exclude de multe ori din cautarile clientilor nostri. Nu putem contesta ca distanta fata de centrul orasului si fata de principalele puncte de interes este un factor cheie in alegerea unei noi locuinte, dar chiar si asa, orice zona trebuie analizata cu obiectivitate, impreuna cu toate avantajele si dezavantajele sale inainte de a lua o decizie clara.

Asadar, cartierul Narcisa se intinde de la podul „Narcisa”, pana la iesirea spre Bucuresti si cuprine B-dul Republicii, impreuna cu strazile adiacente mai importante: Bucegi, Bicaz, Narcicelor si Aviatorilor. Desi indepartat, acest cartier beneficiaza de o legatura rapida cu zona centrala, accesul fiind facilitat de pod si de bulevardul drept. Podul a fost reabilitat de curand, inlesnind circulatia, iar drumul „in linie” pana in centru nu consuma prea mult timp sau nervi.

DSC08377

In privita peisajului urbanistic, primaria a demarat amenajarea a 2 noi parcuri, pe strazile Bucegi si Aviatori pentru cresterea calitatii zonei si a confortului rezidentilor. Zona nu se diferentiaza foarte mult de alte zone din Bacau, ba chiar castiga un punct in plus in privinta vechimii blocurilor, care dateaza din anii ’80 si nu din anii ’60 cum sunt cele din alte zone ale Bacaului.

Multe blocuri din zona sunt tip turn, oferind un numar mare de apartamente celor interesati. Din acest motiv, cumulat cu pozitionarea cartierului, locuintele din zona beneficiaza de preturi foarte bune. Astfel, un apartament cu 2 camere decomandate, dotat cu centrala termica si geamuri termopan are un pret de 22.500 Euro, pe cand pretul pentru un apartament cu 3 camere situat in aceasta zona variaza intre 27000 Euro si 38ooo Euro in functie de compartimentare si numar de imbunatatiri.

In zona Narcisa exista de asemenea numeroase magazine, firme, precum si acces rapid la mijloacele de transport in comun. Fiind o artera importanta de tranzit catre Bucuresti, cu deschidere la drumul european, zona s-a dezvoltat ca atare. Asadar, chiar daca locuitorii trebuie sa parcurga o distanta mai mare pana in centru, ei nu trebuie sa se deplaseze foarte mult pentru cele necesare.

In privinta securitatii, zona nu se remarca prin scandaluri sau alte probleme, si este un cartier ca oricare altul al Bacaului, care oricum nu este un oras cu o rata a criminalitatii crescuta.

Daca sunteti interesati de achizitionarea sau de vizionarea unui apartament in cartierul Narcisa, va indemnam sa ne contactati sau sa studiati ofertele noastre din zona, postate pe site-ul nostru.