Cum sa decorezi cu personalitate

Publicat la 25.02.2013 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Spatiul in care locuim ne reprezinta cel mai bine personalitatea si gusturile in materie de design. In aparenta, acelasi tipar al apartamentelor autohtone  limiteaza  modalitatile prin care un spatiu ar putea capata o nota personala, dar cu un strop de imaginatie si cu putina indrazneala, locuinta noastra poate deveni unica si adaptata perfect propriei persoane.

Avenue-wall-sticker

Sufrageria sau livingul este camera destinata petrecerii timpului cu prietenii sau familia, iar un design monoton poate deveni plictisitor, influentand negativ chiar starea de spirit. Un decor inedit, inspirat de preferintele noastre in materie de muzica, pictura, culoare si arta in general poate fi o idee grozava de exprimare a personalitatii si de animare a spatiului.

Jazz-Band

Daca nu aveti idei, pur si simplu deschideti fereastra si priviti in jur- orasul este o sursa inepuizabila de inspiratie. Ritmul alert si intamplarile cotidiene aparent banale pot fi transpuse chiar in livingul vostru, important este sa apelati la un designer care sa poata traduce ideea voastra si sa o prelucreze intr-un mod unic.

Paris-View

Avantajul unui decor personalizat este ca nimic nu va impiedica sa fiti voi insiva si sa ve exprimati propriile ganduri. Atunci cand vine vorba depre propria locuinta, nu exista niciun tipar predefinit, mai ales cand doriti sa va bucurati de un spatiu original.

Daca in living, petreceti timpul cu cei apropriati, dormitorul este rezervat intimitatii. Aici puteti zugravi peretii in mai multe culori sau puteti folosi afise sau tablouri reprezentative pentru voi. De asemenea, daca doriti intr-adevar sa aveti un desgin deosebit, apelati la un graffer profesionist sau la un artist plastic pentru un decor urban sau chic.

Improvisation

Atunci cand doriti ca spatiul de locuit sa fie altfel, indepartati-va de limitarea celor „patru pereti”, pentru ca personalitatea si gusturile voastre nu au cum sa incapa intr-un spatiu atat de mic. Indiferent de dimensiunea apartamentelui in care locuiti, ideile pentru un decor special sunt inepuizabile, iar acest lucru nu presupune un buget substantial, ci cateva tuse trasate cu indemanare sau un cocktail de culoare, realizat cu personalitate si bun gust.

Good-morning-Paris

Sursa imagini: www.freshcome.com