Cum e sa spui „acasa” in cartierul Stefan cel Mare?

Publicat la 02.04.2014 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

Dedicam articolul de astazi cartierului Stefan cel Mare din Bacau. Aceasta zona se bucura de o cerere mare, atat pe segmentul de apartamente, cat si pe cel comercial datorita pozitionarii si a dezvoltarii sale recente. Multi clienti ai agentiei, in special cupluri si familii tinere sunt interesati de achizitionarea unei locuinte in acest cartier, dorind sa fie aproape de centru, dar si de numeroasele centre comerciale din zona.

20120716_134109

Strada Stefan cel Mare se intinde de la intersectia cu strazile Mioritei si 9 Mai pana la iesirea din oras, spre Piatra Neamt. Desi nu are mai mult de 1 km, zona gazduieste numeroase firme, Arena Mall, 1 supermarket si 1 hipermarket. Atunci cand clientii nostri isi exprima dorinta de a locui in acest cartier, isi motiveaza adeseori alegerea prin faptul ca „acolo avem tot ce ne trebuie” si intr-adevar, cei care locuiesc pe strada Stefan cel Mare au acces rapid la cumparaturi, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, dar si restaurante, cluburi si cafenele.

Asadar, pentru a fi mai precisi, iata principalele avantaje oferite de cartierul Stefan cel Mare:

Accesibilitate. Distanta mica fata de centrul orasului si facilitatile oferite de zona, o recomanda din plin atat pentru cei activi, nevoiti sa de deplaseze spre diverse zone din oras, cat si pentru cei care doresc sa sa locuiasca intr-o zona buna si sa aiba acces la rapid la toate punctele de interes.

Apartamente spatioase. Spre deosebire de alte zone din oras, apartamentele din cartierul Stefan cel Mare au fost proiectate foarte spatioase, multe apartamente cu 3 camere decomandate avand peste 70 mp utili, plus de regula 2 balcoane. Mai mult, in zona au fost construite recent 2 blocuri noi, cu 12, respectiv 13 etaje, ce ofera apartamente cu finisaje noi si cu toate dotarile.

Preturile pentru un apartament in aceasta zona variaza intre 35.ooo E pana la 55.000 E in cazul unui apartament cu 3 camere decomandate, situat intr-un bloc nou, la un etaj intermediar.

Zona in plina dezvoltare. Unul dintre avantajele majore ale cartierului Stefan cel Mare este ca se afla intr-o continua expansiune. Astfel, se deschid in continuare firme, iar zona a devenit din ce in ce mai vizata de dezvoltatorii imobiliari pentru constructia de noi ansambluri.

Daca doriti sa locuiti intr-o zona buna, aproape de centrul orasului si sa aveti acces rapid la tot ceea ce aveti nevoie, atunci cartierul Stefan cel Mare este perfect pentru dumneavoastra. Va invitam sa studiati ofertele noastre de Vanzari si de Inchirieri din aceasta zona si sa ne contactati pentru o oferta conform cerintelor.