Rustic si elegant in aceeasi ecuatie

Publicat la 30.05.2013 / Trimite unui prieten / Printeaza / Share

In ultima perioada, lemnul a inceput sa fie marele favorit in cazul amenajarilor. Senzatia de caldura si intimitate l-au pozitionat ca o alegere potrivita atat pentru casa cat si pentru apartament, fiind solutia ideala pentru un interior comod dar si rafinat. In continuare va prezentam un apartament amenajat in stil italian, din orasul Cortina d’Ampezzo, situat in nordul Italiei.

apartament lemn

Apartamentul a fost amenajat cu un lemn de culoare deschisa si barne care il situeaza intr-un decor country, iar mobila simpla si rigida din dining amintesc de vremuri indepartate in care simplitatea desemna bun gust si modestie.

Atmosfera relaxanta din living este data de culoarea crem in ton cu lemnul, iar tapetul si elementele decorative haioase creeaza un decor minunat pentru a petrece dupa- amiezile alaturi de familie.

apartament lemn 2

Camera de oaspeti si cele 2 dormitoare din apartament inspira calmitate si impresioneaza prin coerenta culorilor si a elementelor de decor. Culoarea dominanta este bej, ce se afla in perfecta armonie cu lemnul si transforma locuinta intr-un spatiu elegant si rafinat. Bucataria si baia pastreaza aceeasi nota si sunt deosebit de intime.

Acest apartament spune un lucru foarte important prin design-ul sau: simplitatea va fi intotdeauna o alegere sigura, care imbinata cu nuantele si materialele potrivite da nastere unei locuinte perfecte.

apartament lemn 3

apartament lemn 4

apartament lemn 5

apartament lemn 6

Sursa: www.digsdigs.com